Guangdong Honghua Construction Co., Ltd. (sabanjure diarani Honghua) minangka anak perusahaan konstruksi Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan ringan & baja berat sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan perusahaan bisa nganti 0,15 yuta ton. Perusahaan kasebut nduweni kualifikasi Produsen Struktur Baja kelas siji lan basis pabrikan penting ing China Selatan. Perusahaan fokus ing riset teknologi pemrosesan macem-macem jinis riset lan pangembangan teknologi pangolahan struktur baja lan dadi perusahaan utama ing industri iki. Minangka unit konstruksi tambahan Grup, Honghua nduweni kualifikasi Kontraktor Profesional Struktur Baja kelas siji, Desain Struktur Baja kelas loro, Kontraktor Profesional Tirai Kelas Pertama, Kontraktor Profesional kelas Dekorasi, Proyek Perlindungan Lingkungan Kelas Satu Kontraktor, Kontraktor Proyek Dasar kelas siji, Kontraktor Umum Perumahan lan Konstruksi kelas loro, Kontraktor Proyek Kota kelas loro, layanan tenaga kerja, lsp.

Produk sing Disaranake

Duwe kualifikasi kelas pertama kanggo pabrik struktur baja ing China.

Warta informasi

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan
Dinamika perusahaan
pd04

Gudang struktur baja

Gudang struktur baja umume ditindakake kanthi serangkaian struktur baja, kalebu kolom baja, balok baja, purlin lan sapanunggalane. Komponen utama kasebut minangka struktur bantalan beban ing gudang. Amarga bobot entheng lan konstruksi gampang, mula ana panjaluk kanggo gudang baja struktural. Strucutre baja uga paling ...
  • n11

    Balung waja bangunan multi-lantai ing ...

    Balung waja bangunan struktural baja (No.7) ing Kantor Pusat Shenzhen Airlines-Guangdong Honghua Construction Co., Ltd, utawa Honghua, tanggung jawab produksi lan instalasi. Thanks Shenzhen Airlines lan Hunan Construction maneh. Bangunan siji lantai bui ...
  • n22

    Kothak girder baja saka ...

    Ing wulan pungkasan perusahaan kita nggarap proyek jembatan baja saka perusahaan konstruksi duweke negara. Sawise puluhan dina perjuangan, girder kothak baja jembatan gedhe wis rampung dipasang. Proyek kasebut dununge ana ing Kota Zhaoqing, provinsi Guangdong. Dawane penumpang kaki-b iki ...

FAQ

Solusi mandheg!
Luwih-luwih>>

Sertifikat

Kekuwatan kita
Luwih-luwih>>
  • cer-03
  • cer-05
  • cer-06
  • cer-11
  • cer-12
  • cer-02