Profil Perusahaan

Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.

Fokus karo desain struktur baja lan layanan konstruksi

111

Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.

Sapa Kita

Guangdong Honghua Construction Co., Ltd. (sabanjure diarani Honghua) minangka anak perusahaan konstruksi Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan ringan & baja berat sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan perusahaan bisa nganti 0,15 yuta ton. Perusahaan kasebut nduweni kualifikasi Produsen Struktur Baja kelas siji lan basis pabrikan penting ing China Selatan. Perusahaan fokus ing riset teknologi pemrosesan macem-macem jinis riset lan pangembangan teknologi pangolahan struktur baja lan dadi perusahaan utama ing industri iki. Minangka unit konstruksi tambahan Grup, Honghua nduweni kualifikasi Kontraktor Profesional Struktur Baja kelas siji, Desain Struktur Baja kelas loro, Kontraktor Profesional Tirai Kelas Pertama, Kontraktor Profesional kelas Dekorasi, Proyek Perlindungan Lingkungan Kelas Satu Kontraktor, Kontraktor Proyek Dasar kelas siji, Kontraktor Umum Perumahan lan Konstruksi kelas loro, Kontraktor Proyek Kota kelas loro, layanan tenaga kerja, lsp. 

Perusahaan kasebut duwe peralatan manufaktur canggih, lini produksi lan sawetara personel konstruksi R&D profesional. Honghua bisa nggawe lan nginstal struktur baja bangunan sing dhuwur banget (kayata bangunan kantor komersial, hotel, perumahan mewah) lan struktur baja bangunan luar angkasa (kayata bandara, pusat pameran lan stadion). Kajaba iku, kita ora mung bisa nggawe lan nginstal struktur baja baja ringan multistory (kayata kabeh jinis pabrik industri, panyimpenan, supermarket), nanging uga bisa nggawe jembatan dalan gedhe baja uga macem-macem jinis tembok tirai lan struktur baja peralatan .

Apa sing Kita Laku

Fokus karo desain struktur baja lan layanan konstruksi

ab2

Napa Pilih Kita

Perusahaan kasebut entuk kualifikasi Produsen Struktur Baja kelas siji saka Chinese Steel Construction Society lan Kategori S1 saka Fabricator Baja Struktural sing terakreditasi saka Singapore Structural Steel Society. Kita bisa ngrancang lan ngarang karya-karya baja sing disetujoni dening macem-macem Standar nasional kayata GB, BS, AS, EN, SAA lan CE. Perusahaan uga wis lulus Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu ISO9001, Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan ISO14001, lan Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Pekerjaan OHSAS18001. Kita minangka pemasok produksi sing nyedhiyakake struktur strukture baja sistem tenaga listrik gas kanggo Perusahaan Listrik Umum lan Siemens Electrical aparatus Ltd. Perusahaan uga minangka pemasok sing nggawe lan nginstal stasiun konversi proyek transmisi HVDC saka State Grid.

ab3

Ing sawetara taun kepungkur, perusahaan iki wis nindakake akeh proyek kanthi pengaruh ing omah lan ing luar negeri, kayata tangga spiral baja saka Proyek Konstruksi Huawei Sakata Base A9 & A10, Taman Gimnasium Futian Shenzhen, struktur utama gedung panggunaan pirang-pirang B7 ing bandara Shenzhen. , jembatan pejalan kaki baja ing Jalan Shenzhen Binhai, omah gedhong Global Guangdong, Pusat Latihan Cakram Terbang Guangzhou, sawetara stasiun proyek kereta api Express Guangzhou lan Zhuhai, jembatan Pejalan Kaki BRT Guangzhou, Dongguan Yulan Opera Station Terminal Bus Terminal Dongguan City, sawetara stasiun sepur ing Pulo Hainan, Stasiun Bis Jiangxi Xinfeng, Jembatan Ramp Baja lan Pejalan kaki Stasiun Zhaoqing, lokakarya struktur baja basis pembuatan kapal CSSC Longxue, Honda Metal Technology (Foshan) Co., Ltd, taman logistik dermaga publik Jiangmen, Guangzhou zhuhai Gree tanduran, pabrik BYD auto BYDD, Koridor struketral baja Daya Bay CNOOC, Shunxing Quarrying Co., Ltd -Dongsheng Group, Hengye Sanitary Prod ucts (Fujian) Co., Ltd, stasiun konverter proyek transmisi saka State Grid ing Lhasa, Qingdao, Baoji, Xiangtan, Taizhou, Erodos lsp, Terminal kanggo Proyek Kowloon Timur Laut Hong Kong, bangunan kontrol wates HK jembatan Hongkong-Zhuhai-Macao , Stasiun Kereta Api Berkecepatan Timur Tengah, Pabrik Perbaikan Pangkalan Angkatan Laut Kaisar Brunei, Hotel Marina Sand Singapore, Museum Sentosa Singapura, proyek Greenhouse Penumpang Sultan Savagin lan Pusat Karantina.

Sawise pirang-pirang taun operasi lan pelatihan khusus, Kita wis berkembang minangka pemasok struktur baja sing paling larang regane biaya sing bisa nyedhiyakake layanan lengkap kanggo para pelanggan. Ngenut konsep adhedhasar kualitas lan berorientasi pelanggan, gumantung karo kaluwihan personel teknis profesional lan peralatan mekanik sing lengkap, perusahaan iki nguatake link eksternal lan pandhuan internal, sing nambah inovasi ilmiah lan teknologi. Kanthi sistem kontrol & konstruksi kualitas lengkap, kita bisa nyedhiyani saka desain lengkap, produksi nganti instalasi situs kanggo pelanggan domestik lan manca. Lan kita bakal ngembangake karo pelanggan kanggo nggawe dodolan produk struktural lan baja ing pasar omah lan luar negeri.

Pengin kerja sama kita?