FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa bingkai portal baja?

Bingkai portal. Bingkai portal umume struktur sedheng, kalebu kolom lan balok sing horisontal utawa pucuk, disambungake karo sambungan resisting wayahe ... Bentuk struktur bingkai terus-terusan stabil ing pesawat lan nyedhiyakake rentang bening sing ora bisa dicegah karo bracing.

Kepiye cara bangunan rangka baja?

Bingkai baja minangka teknik bangunan kanthi "pigura kerangka" saka kolom baja vertikal lan balok I horisontal, dibangun ing kothak persegi dowo kanggo nyengkuyung jubin, atap lan tembok bangunan sing kabeh dipasang ing pigura. Pangembangan teknik iki nggawe konstruksi pencakar langit bisa ditindakake.

Napa nggunakake struktur baja?

Amarga struktur baja duwe akeh kaluwihan. Sepisanan, kekuatan dhuwur. Rasio kekuatan nganti bobot dhuwur (bobot saben bobot satuan). Kapindho, duktilitas lan resistensi seismik sing apik banget. Tahan deformasi ekstensif tanpa gagal sanajan stres tarik banget. Katelu, elastisitas, keseragaman bahan. Ramalan sifat, cedhak karo asumsi desain. Papat, gampang digawe lan cepet ereksi.

Kepiye cara nyegah lokakarya struktur baja ing atap lan tembok?

Cara paling apik kanggo mungkasi bocor yaiku sadurunge diwiwiti. Mangkene carane mungkasi atap logam lan bocor tembok:

1. Pilih kit bangunan logam berkualitas tinggi. Kabeh sistem bangunan baja ora digawe padha. Contone, sistem bangunan baja RHINO kalebu sawetara fitur anti banyu sing dirancang kanggo njaga bangunan sampeyan tanpa masalah.

Kaping pisanan, pigura baja kaku kelas komersial kita nglindhungi karusakan saka udan lan salju sing deres.

Kapindho, RHINO nyakup panel baja rib-rib (PBR) berkualitas tinggi ing kemasan standar, tanpa rega tambahan. Panel PBR nyedhiyakake kekuwatan sing luwih gedhe lan tumpang tindih sing luwih jero ing antarane panel, kanggo kulit bangunan sing luwih kuwat tinimbang panel R tipis sing digunakake dening bangunan logam sing digawe murah.

Sing nomer telu, RHINO kalebu sekrup paling dhuwur, ngebur dhewe, tahan karat kanthi mesin cuci tahan lama kanggo perlindhungan panyegelan ekstra.

2. Pasang sekrup kanthi bener. Ora ana sistem pengikat sing disegel kanthi apik kajaba sekrup sing dipasang kanthi bener.

Kaping pisanan, sekrup kudu nyangkut pigura baja ing ngisor iki. Yen sekrup ora kejawab purlin utawa klambi, mesin cuci ora nutup, lan bocor ora bisa dihindari.

Kapindho, kanggo nyegah bocor sekrup pengeboran otomatis sing dipasang ing atap baja lan panel tembok kudu dibor terus, ora bengkok.

Katelu, sekrup nganggo mesin cuci kudu dibor nganti jerone bener. Yen segel overtightened, komprèsi bisa bocor. Yen ora cukup dikencengi, mesin cuci ora wujud segel sing kenceng, lan bisa bocor.

Yen wis diinstal lan dikelola kanthi bener, pengikat RHINO ora bakal bocor.

Pengin kerja sama kita?