Apartemen baja sing dhuwur

  • High-rise steel apartment

Apartemen baja sing dhuwur

Bangunan Guangdong GoTone (Alamat anyar) Ing struktur pigura kaku, balok lan kolom digawe kanthi monolithically kanggo nahan momen sing dileksanakake amarga akeh. Kekakuan lateral saka pigura sing kaku gumantung saka kaku bending saka kolom, sabuk lan sambungan ing pesawat
  • Nomer Model: Struktur baja
  • Aplikasi: Bangunan baja, jembatan stee, peralatan baja, tembok tirai baja
  • Standar: EN, BS, AISI, ASTM
  • Papan Asal: Cina
  • Kelas: Q235B ,, Q355B, Q345C
  • Jeneng: Honghua
  • Ukuran: Minangka syarat pelanggan
  • Paket: Gundhul, bundel, rak, wadhah
  • Istilah perdagangan: Rega FOB, CIF, Eks-pabrik
  • Cara pambayaran: L / C, T / T

Detail Produk

Pambuka Perusahaan

Tag Produk

Bangunan Guangdong Gotone (alamat anyar) dununge ana ing tengah Kutha Anyar Zhujiang, Guangzhou. Iki minangka kompleks bisnis anyar kanggo Perusahaan China Mobile (Guangdong).

Unit konstruksi: Guangdong Mobile Communication Co., Ltd.

Lembaga desain: Institut Desain lan Penelitian Arsitektur Guangdong;

Lokasi: HuaxiaRoad, Kota Anyar Zhujiang, Distrik Tianhe, Kota Guangzhou;

Tanggal dibukak lan rampung kontrak: 23 April 2006 - 23 April 2009

Jinis konstruksi: gunting kothak

Luas bangunan: 121.547 meter persegi

Jumlah jubin: 37 ing ndhuwur lemah, 3 ing ngisor lemah

Dhuwur bangunan: 165,2 m

Pambuka proyek:

Menara Global anyar ana ing sacedhake dalan Huaxia ing wilayah inti saka Zhujiang New Town, Guangzhou. Iki minangka bangunan kantor modern sing digawe karo bangunan utama lan menara.

Menara Gotone sing anyar diinvestasikan dening perusahaan terkenal negara (non-konstruksi) ing Zhujiang New Town. Posisi kasebut minangka salah sawijining bangunan landmark ing Guangzhou lan Kota Baru Zhujiang. Bangunan Gotone nduwe 3 lantai ing ngisor lemah, 37 lantai ing ndhuwur lemah, umume kalebu area fungsi, kayata manajemen kantor, produksi komunikasi, aula pameran, lapangan olahraga lan lapangan tengah. Bangunan kanthi wiyar udakara 16.640 meter persegi. Minangka pusat operasional China Mobile ing Provinsi Guangdong lan pusat komando dhukungan komunikasi kanggo Game Asia Guangzhou 2010.

Kanggo tundhuk karo kelas super gedung kantor super dhuwur, interior nggunakake bahan kelas dhuwur. Bangunan kasebut dibutuhake fasilitas sing gegandhengan, utamane minangka sistem kontrol pusat global, kudu dadi sistem sing kuwat lan stabil, mula Globa lBuilding anyar milih Sistem Kontrol Pusat Crestron. Saiki, kelas paling dhuwur, teknologi sing paling diwasa, fungsi sing paling lengkap, sing paling akeh digunakake, yaiku nyadari sistem kantor kontrol terpusat lan manajemen cerdas saka macem-macem peralatan elektronik lan manipulasi manungsa.

Minangka dhukungan komunikasi lan pusat komando game Asia 2010, Global Tower nyengkuyung mode kerja sing ramah karbon lan lingkungan, lan ngetrapake macem-macem teknologi anyar, bahan anyar lan teknologi anyar ing saben detail bangunan kasebut. Bangunan kasebut nduweni fungsi lengkap, lan nggabungake perlindungan ekologi, manusiawi, cerdas, hemat energi lan lingkungan.

Sistem struktural bingkai kaku

  • Ing struktur pigura sing kaku, balok lan kolom dibangun kanthi monolithically kanggo nahan momen sing diwenehake amarga akeh.
  • Kekakuan lateral saka pigura sing kaku gumantung saka kaku bending saka kolom, sabuk lan sambungan ing pesawat
  • Cocog kanggo bangunan beton sing dikuatake.
  • Bisa uga digunakake ing konstruksi baja, nanging sambungan kasebut larang regane.
  • Salah sawijining kaluwihan pigura sing kaku yaiku kemungkinan ngrancang lan masang windows amarga susunan persegi panjang sing mbukak.
  • Anggota sistem bingkai kaku tahan nalika mlengkung, gaya geser, lan beban aksial.
  • Bangunan 20 nganti 25 lantai bisa dibangun kanthi nggunakake sistem bingkai kaku.
  • Keuntungan saka pigura kaku kalebu gampang konstruksi, tenaga kerja bisa sinau katrampilan konstruksi kanthi gampang, konstruksi kanthi cepet, lan bisa dirancang kanthi ekonomi.
  • Jembar balok maksimal 12,2m lan balok span sing luwih gedhe bakal ngalami defleksi lateral.
  • Kerugian yaiku bobote awak bisa ditolak saka tumindak saka pigura sing kaku.
  • Pungkasane, Burj Al Khalifa sing minangka struktur paling dhuwur ing donya dibangun kanthi nggunakake sistem bingkai kaku.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Profil Perusahaan

    Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.(sabanjure diarani Honghua) minangka unit konstruksi saka perusahaan Grup, sing duwe rong pabrik pabrikan tambahan-Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd lan Dongguan Hongfa Steel Materials Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan baja abot sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Hongfa minangka basis pangolahan baja ringan kanthi luas 0,11 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan rong basis bisa nganti 0,15 yuta ton.

    Honghua bisa nggawe lan nginstal struktur baja bangunan sing dhuwur banget (kayata bangunan kantor komersial, hotel, perumahan mewah) lan struktur baja bangunan luar angkasa (kayata bandara, pusat pameran lan stadion). Kajaba iku, kita ora mung bisa nggawe lan nginstal struktur baja baja ringan multistory (kayata kabeh jinis pabrik industri, panyimpenan, supermarket), nanging uga bisa nggawe jembatan dalan gedhe baja uga macem-macem jinis tembok tirai lan struktur baja peralatan .

    Informasi Dasar Perusahaan

    Alamat perusahaan Huanan Industrial Park Liaobu Town Dongguan City Provinsi Guangdong
    Tanggal Nggawe Tanggal nyiyapake 13th, Jan, 1998
    Dhaptar bankroll RMB 500.000,00
    Kualifikasi Kualifikasi Kelas Pertama Baja China Konstruksi Sub-Kontrak Khusus Kelas 2
    Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura Kualifikasi Kelas 2 kanggo Desain Spesial kanggo Struktur Baja
    Kapasitas / taun Ton / mon 5500
    Ton / taun 66000
    Turnover bisnis tahunan Rmb 400 saben000.000000
    Lingkup bisnis Pabrik lan instalasi kanggo teknik struktur baja lan rekayasa rak net. Nggawe desain r pabrikan lan instalasi pabrik pabrik 、 gudang logistik buildings bangunan multi-lantai lan gedhong dhuwur building bangunan umum 、 jembatan 、 villa walls tembok tirai lan struktur baja peralatan, lan pabrikan lan adol bahan logam kasebut.

    Kualifikasi

    ● Lisensi bisnis industri lan komersial
    ● Kontrak Profesional Baja Kualifikasi Kelas 2 ● Pabrik Struktur Baja Kualifikasi Kelas 1
    ● Kualifikasi kelas B desain khusus kanggo struktur baja
    ● Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura
    ● ISO9001: Perusahaan Bersertifikat 2008
    ● Sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan kerja
    ● Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan
    ● EN 1090 Perusahaan sing Disertifikasi
    ● Lisensi operasi transportasi dalan
    ● Perusahaan level kualitas, Layanan, Reputasi AAA
    ● Anggota Asosiasi Struktur Logam Konstruksi China
    ● Unit struktur Wilayah Asosiasi Provinsi Guangdong
    ● Lisensi Produksi Keamanan
    ● Sertifikat Kode Organisasi
    ● Unit Integritas Layanan Kualitas China
    ● Lisensi Kesehatan
    ● Sertifikat Impor lan Ekspor
    ● Sertifikat Registrasi Merek Dagang
    ● Sertifikat keamanan geni

    111

    222

    333

    444

    555

    666

    777

    Kita pemasok struktur baja profesional. Yen sampeyan butuh kutipan proyek struktur baja, hubungi kami:

    Kontak Wong: Olay Zou

    Telpon Ponsel: +86 18890254203 utawa +86 13543742564

    Email: honglongsteel@163.com

    Alamat: Taman Industri Huanan, Kota Liaobu, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong Kode Pos: 523406

     

     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita