Bangunan komersial baja sing dhuwur

  • High rise steel commercial building

Bangunan komersial baja sing dhuwur

Sistem struktural bangunan dhuwur iki, sing diarani, yaiku sistem struktural bingkai. Bingkai braced minangka trusses vertikal cantilevered resisting laterals sing ngemot utamane anggota diagonal sing bareng karo sabuk, mbentuk web truss vertikal, kanthi kolom minangka akord.
  • Nomer Model: Struktur baja
  • Aplikasi: Bangunan baja, jembatan stee, peralatan baja, tembok tirai baja
  • Standar: EN, BS, AISI, ASTM
  • Papan Asal: Cina
  • Kelas: Q235B ,, Q355B, Q345C
  • Jeneng: Honghua
  • Ukuran: Minangka syarat pelanggan
  • Paket: Gundhul, bundel, rak, wadhah
  • Istilah perdagangan: Rega FOB, CIF, Eks-pabrik
  • Cara pambayaran: L / C, T / T

Detail Produk

Pambuka Perusahaan

Tag Produk

Proyek Kota Mutiara Sungai Mutiara-

Area Konstruksi: 440000㎡
Karakteristik Arsitektur:

Menara Barat Mutiara Sungai Baru, bangunan komersial baja dhuwur, Pusat Keuangan Internasional Guangzhou, dibukak tanggal 15 Oktober 2010. Bangunan kasebut dhuwuré 432 meter lan jubiné 103 lantai. Menara sisih kulon dipadhangi kanthi resmi, yaiku bagean saka proyek lampu kanggo game Asia.

Bentuk menara mangulon kaya "kristal transparan", lan struktur kasebut nggunakake sistem struktur tabung kisi romboid inovatif. Tabung baja sing diisi beton duwe tabung ekstra kisi raksasa, tembok gunting beton bertulang duwe tabung batin, lan lantai komposit beton baja nyambungake tabung njero lan njaba. Sistem struktur tabung-ing-tabung unik lan inovatif iki nduweni kekakuan lateral sing cukup lan kinerja gempa sing apik banget. Yen ana kedadeyan sing tiba-tiba kayata dampak lan bledosan, mung bakal rusak sebagian, lan ora bakal nyebabake reaksi rantai lan ambruk, mula keamanan struktur kasebut sakabehe dhuwur. Tes nuduhake yen menara kasebut bisa tahan oktaf langka gempa bumi (intensitas benteng gempa ing Guangzhou yaiku pitung derajat), ing aksi angin abad kepungkur, wong-wong ing menara ora bakal krasa ora nyaman. Sistem struktur kaya iki mung digunakake ing saindenging jagad.

Sistem struktural bangunan dhuwur iki, sing diarani, yaiku sistem struktural bingkai. Bingkai braced minangka trusses vertikal cantilevered resisting laterals sing ngemot utamane anggota diagonal sing bareng karo sabuk, mbentuk web truss vertikal, kanthi kolom minangka akord. Anggota bracing ngilangi tikungan ing balok lan kolom. Bingkai baja, balok baja lan kolom baja kabeh digawe dening pabrik kita.

  • Iki digunakake ing konstruksi baja
  • Sistem iki cocog kanggo bangunan multistori ing kisaran dhuwur nganti ageng.
  • efisien lan ekonomis kanggo ningkatake kaku tambahan lan resistensi sistem bingkai kaku.
  • Sistem iki ngidini panggunaan anggota sing langsing ing sawijining bangunan.
  • Keuntungan sing luar biasa saka pigura braced yaiku, bisa dadi bola-bali munggah ing ndhuwur bangunan kanthi desain ekonomi lan pabrikan sing jelas.
  • Nanging, bisa uga ngalangi perencanaan internal lan lokasi lawang lan windows. Pramila kasebut bakal digabung karo njero tembok lan sekat.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Profil Perusahaan

    Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.(sabanjure diarani Honghua) minangka unit konstruksi saka perusahaan Grup, sing duwe rong pabrik pabrikan tambahan-Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd lan Dongguan Hongfa Steel Materials Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan baja abot sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Hongfa minangka basis pangolahan baja ringan kanthi luas 0,11 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan rong basis bisa nganti 0,15 yuta ton.

    Honghua bisa nggawe lan nginstal struktur baja bangunan sing dhuwur banget (kayata bangunan kantor komersial, hotel, perumahan mewah) lan struktur baja bangunan luar angkasa (kayata bandara, pusat pameran lan stadion). Kajaba iku, kita ora mung bisa nggawe lan nginstal struktur baja baja ringan multistory (kayata kabeh jinis pabrik industri, panyimpenan, supermarket), nanging uga bisa nggawe jembatan dalan gedhe baja uga macem-macem jinis tembok tirai lan struktur baja peralatan .

    Informasi Dasar Perusahaan

    Alamat perusahaan Huanan Industrial Park Liaobu Town Dongguan City Provinsi Guangdong
    Tanggal Nggawe Tanggal nyiyapake 13th, Jan, 1998
    Dhaptar bankroll RMB 500.000,00
    Kualifikasi Kualifikasi Kelas Pertama Baja China Konstruksi Sub-Kontrak Khusus Kelas 2
    Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura Kualifikasi Kelas 2 kanggo Desain Spesial kanggo Struktur Baja
    Kapasitas / taun Ton / mon 5500
    Ton / taun 66000
    Turnover bisnis tahunan Rmb 400 saben000.000000
    Lingkup bisnis Pabrik lan instalasi kanggo teknik struktur baja lan rekayasa rak net. Nggawe desain r pabrikan lan instalasi pabrik pabrik 、 gudang logistik buildings bangunan multi-lantai lan gedhong dhuwur building bangunan umum 、 jembatan 、 villa walls tembok tirai lan struktur baja peralatan, lan pabrikan lan adol bahan logam kasebut.

    Kualifikasi

    ● Lisensi bisnis industri lan komersial
    ● Kontrak Profesional Baja Kualifikasi Kelas 2 ● Pabrik Struktur Baja Kualifikasi Kelas 1
    ● Kualifikasi kelas B desain khusus kanggo struktur baja
    ● Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura
    ● ISO9001: Perusahaan Bersertifikat 2008
    ● Sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan kerja
    ● Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan
    ● EN 1090 Perusahaan sing Disertifikasi
    ● Lisensi operasi transportasi dalan
    ● Perusahaan level kualitas, Layanan, Reputasi AAA
    ● Anggota Asosiasi Struktur Logam Konstruksi China
    ● Unit struktur Wilayah Asosiasi Provinsi Guangdong
    ● Lisensi Produksi Keamanan
    ● Sertifikat Kode Organisasi
    ● Unit Integritas Layanan Kualitas China
    ● Lisensi Kesehatan
    ● Sertifikat Impor lan Ekspor
    ● Sertifikat Registrasi Merek Dagang
    ● Sertifikat keamanan geni

    111

    222

    333

    444

    555

    666

    777

    Kita pemasok struktur baja profesional. Yen sampeyan butuh kutipan proyek struktur baja, hubungi kami:

    Kontak Wong: Olay Zou

    Telpon Ponsel: +86 18890254203 utawa +86 13543742564

    Email: honglongsteel@163.com

    Alamat: Taman Industri Huanan, Kota Liaobu, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong Kode Pos: 523406

     

     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita