Balung waja bangunan multi-lantai ing maskapai Shenzhen lagi dipasang

Balung waja bangunan struktural baja (No.7) ing Kantor Pusat Shenzhen Airlines-Guangdong Honghua Construction Co., Ltd, utawa Honghua, tanggung jawab produksi lan instalasi. Thanks Shenzhen Airlines lan Hunan Construction maneh.

 Bangunan siji lantai dibangun mung saka lantai dhasar. Deleng definisi bangunan siji-lantai kanggo informasi lengkap. Bangunan multi-lantai yaiku bangunan sing akeh lantai, lan biasane ngemot sirkulasi vertikal kanthi landai, tangga lan lift.

n12

Salah sawijining mupangat sing paling gedhe kanggo mbangun omah multi-lantai yaiku ruang tamu meh tikel, malah tikel telu (gumantung saka jubin) yen dibandhingake karo omah lantai siji sing dibangun ing lahan sing padha. Kajaba iku, kanthi keputusane mbangun munggah, sampeyan bisa nggedhekake ruangane kanthi ora nggawe omah sing luwih jembar kanggo entuk ruang tamu sing cukup.

Omah multi lantai nawakake divisi omah sing luwih apik. Siji-sijine, ing pirang-pirang kasus, ana pamisahan ing antarane area turu lan area liyane, amarga umume kamar turu biasane ana ing lantai ndhuwur, nanging area kayata pawon, ruang makan, lan ruang tamu tetep ana ing lantai ngisor. Mula sampeyan ora bakal ganggu nalika turu. Uga, omah kanthi lantai asring nyedhiyakake opsi liyane babagan tata letak lan desain.

n13
n14

Salah sawijining mupangat sing paling gedhe kanggo mbangun omah multi-lantai yaiku ruang tamu meh tikel, malah tikel telu (gumantung saka jubin) yen dibandhingake karo omah lantai siji sing dibangun ing lahan sing padha. Kajaba iku, kanthi keputusane mbangun munggah, sampeyan bisa nggedhekake ruangane kanthi ora nggawe omah sing luwih jembar kanggo entuk ruang tamu sing cukup.

Omah multi lantai nawakake divisi omah sing luwih apik. Siji-sijine, ing pirang-pirang kasus, ana pamisahan ing antarane area turu lan area liyane, amarga umume kamar turu biasane ana ing lantai ndhuwur, nanging area kayata pawon, ruang makan, lan ruang tamu tetep ana ing lantai ngisor. Mula sampeyan ora bakal ganggu nalika turu. Uga, omah kanthi lantai asring nyedhiyakake opsi liyane babagan tata letak lan desain.

n15
n16

Wektu kiriman: Apr-01-2020