Girder kothak baja jembatan overpass pejalan kaki

Ing wulan pungkasan perusahaan kita nggarap proyek jembatan baja saka perusahaan konstruksi duweke negara. Sawise puluhan dina perjuangan, girder kothak baja jembatan gedhe wis rampung dipasang. Proyek kasebut dununge ana ing Kota Zhaoqing, provinsi Guangdong. Dawane jembatan kaki penumpang iki 110 meter.

Footbridges asring digawe supaya pangguna bisa nyebrang banyu utawa dalan sepur ing wilayah sing ora ana dalan cedhak. Uga dununge ing dalan supaya para pejalane nyebrang kanthi aman tanpa lalu lintas. Sing terakhir minangka jinis struktur pamisahan pejalan kaki.

Jinis ban sikil kalebu:

Jembatan Beam

Boardwalk

Jembatan clapper

Papan bebek, trek kayu, dalan Plank, lan dalan Corduroy

Jembatan rembulan

Jembatan gantung prasaja

Truss prasaja

Watu undhak-undhakan

Kreteg Zig-zag

Yen sampeyan pengin nggawe girder kothak baja ing jembatan ing ndhuwur, hubungi kami.


Wektu kiriman: Apr-01-2020