Gudang struktur baja

Gudang struktur baja umume ditindakake kanthi serangkaian struktur baja, kalebu kolom baja, balok baja, purlin lan liya-liyane. Komponen utama kasebut minangka struktur bantalan beban ing gudang. Amarga bobot entheng lan konstruksi gampang, mula ana panjaluk kanggo gudang baja struktural. Strucutre baja uga jinis bangunan sing paling irit biaya kanggo pirang-pirang proyek. Mula, saiki wayahe sampeyan nandur modal ing bangunan gudang baja saka wawasan ekonomi jangka panjang.

Desain Gudang Struktur Baja

Struktur baja umume dianggep minangka cara sing paling irit lan paling cepet kanggo nyipta gudang, dadi pilihan utama kanggo akeh bangunan industri lan sipil. Kami nyediakake desain gudang baja struktural, lan gumantung karo aplikasi lan spesifikasi spesifik sampeyan, bagean baja bakal digawe kanthi macem-macem bentuk lan ukuran.

Warehouse baja minangka jinis bangunan bingkai, sing struktur pigura utamane kalebu balok lan kolom baja. Struktur baja bisa digawe kanthi muter panas utawa adhem. Kanggo panel gendheng lan tembok, kita nyedhiyakake lembaran baja, kaca serat, opsi panel roti lapis PU lan liya-liyane. Struktur atap logam sudhut mlengkung uga minangka pilihan sing apik kanggo proyek sampeyan. Lawang lan jendhela gudang struktur bingkai baja bisa digawe saka paduan PVC utawa aluminium. Gegayutan karo sistem pendukung purlin, tembok lan atap purlin, jinis C lan tipe Z kasedhiya kanggo sampeyan milih. Kajaba iku, balok landasan crane dirancang miturut parameter crane overhead sampeyan.

Gegayutan karo kabutuhan tartamtu kanggo ukuran gudang baja uga kahanan lingkungan lokal, gudang baja bisa dirancang kanthi bentuk lan ukuran apa wae sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

15

Napa Sampeyan kudu milih Struktur Baja?

Ana macem-macem alasan kenapa sampeyan kudu milih struktur baja kanggo gudang.

1. Biaya irit. Yen dibandhingake karo bangunan beton tradisional, konstruksi gudang baja biasane regane luwih murah. Kabeh komponen bakal diproduksi ing pabrik, kalebu komponen ngebur, nglereni lan ngelas, lan banjur dipasang ing situs, mula bakal nyuda wektu konstruksi.

2.Kuwat kekuwatan. Konstruksi struktur baja ngganti beton bertulang karo piring baja utawa bagean baja, sing duwe kekuatan luwih dhuwur lan tahan gempa sing luwih apik.

3. Perlindhungan lingkungan. Gudang baja struktural luwih ramah lingkungan amarga bisa digunakake maneh ing proyek liyane, saengga bakal nyuda sampah konstruksi kanthi signifikan.

4. Instalasi gampang. Gudang baja iki bisa gampang dipasang lan didegake dening para pekerja, saengga bisa ngirit biaya tenaga kerja lan tenaga kerja.

5. kekiatan dhuwur. Struktur baja bisa nahan kahanan lingkungan sing angel, lan kanthi nutupi cat tahan api lan senyawa aluminium, kanthi efektif bakal nyegah geni lan karat. Mula, iki nduwe umur lawase.

6. Reliabilitas dhuwur. Struktur baja bisa nahan pengaruh lan beban dinamis, uga kinerja gempa sing apik. Kajaba iku, struktur internal baja iku seragam.

1
172

Wektu kiriman: Apr-01-2020