Warta Perusahaan

  • Steel bone of multi-story building in Shenzhen airlines is under installation

    Balung waja bangunan multi-lantai ing maskapai Shenzhen lagi dipasang

    Balung waja bangunan struktural baja (No.7) ing Kantor Pusat Shenzhen Airlines-Guangdong Honghua Construction Co., Ltd, utawa Honghua, tanggung jawab produksi lan instalasi. Thanks Shenzhen Airlines lan Hunan Construction maneh. Bangunan siji lantai bui ...
    Waca liyane
  • Steel box girder of pedestrian overpass bridge

    Girder kothak baja jembatan overpass pejalan kaki

    Ing wulan pungkasan perusahaan kita nggarap proyek jembatan baja saka perusahaan konstruksi duweke negara. Sawise puluhan dina perjuangan, girder kothak baja jembatan gedhe wis rampung dipasang. Proyek kasebut dununge ana ing Kota Zhaoqing, provinsi Guangdong. Dawane penumpang kaki-b iki ...
    Waca liyane
  • Steel structure warehouse

    Gudang struktur baja

    Gudang struktur baja umume ditindakake kanthi serangkaian struktur baja, kalebu kolom baja, balok baja, purlin lan sapanunggalane. Komponen utama kasebut minangka struktur bantalan beban ing gudang. Amarga bobot entheng lan konstruksi gampang, mula ana ...
    Waca liyane
  • Important points for steel structure workshop design

    Titik penting kanggo desain bengkel struktur baja

    Nalika nerangake desain bengkel struktur baja, kudu dipikirake supaya bisa nggawe desain sing optimal. Pertimbangan kalebu nanging ora diwatesi mung kanggo: ● Ora mesthi: nyegah banyu segara saka njaba bisa dadi ...
    Waca liyane
  • Jinis bahan struktur baja

    Baja mangan-karbon: Bahan kimia utama yaiku wesi, karbon, lan mangan. Iki biasane diarani baja struktural ringan utawa baja karbon. Kekuwatan lan kemuluran dhuwur, mula ekonomi dadi akeh digunakake. Kategori sing misuwur ing antarane jinis iki yaiku ASTM kelas A36. T ...
    Waca liyane