Struktur balai olahraga

  • Sport hall structure

Struktur balai olahraga

Jangkauan motret kanggo Game Asia (pusat pelatihan disk mabur Guangzhou) Ing proyek iki, kita nggunakake kolom baja tubular bunder, sing digunakake minangka anggota struktural struktur balai olahraga. jinis kolom iki duwe akeh kaluwihan amarga ciri khas.
  • Nomer Model: Struktur baja
  • Aplikasi: Bangunan baja, jembatan stee, peralatan baja, tembok tirai baja
  • Standar: EN, BS, AISI, ASTM
  • Papan Asal: Cina
  • Kelas: Q235B ,, Q355B, Q345C
  • Jeneng: Honghua
  • Ukuran: Minangka syarat pelanggan
  • Paket: Gundhul, bundel, rak, wadhah
  • Istilah perdagangan: Rega FOB, CIF, Eks-pabrik
  • Cara pambayaran: L / C, T / T

Detail Produk

Pambuka Perusahaan

Tag Produk

Rentang motret kanggo Game Asia (pusat pelatihan disk mabur Guangzhou) Konstruksi: 12260㎡. Perusahaan kita nyedhiyakake pabrikan struktur baja. Layanan kita nutupi jembatan baja, bangunan baja, tembok tirai baja, peralatan baja.

Ing proyek iki, kita nggunakake kolom baja tubular bunder, sing digunakake minangka salah sawijining anggota struktural struktur balai olahraga. jinis kolom iki duwe akeh kaluwihan amarga ciri khas. Kolom pipa baja bisa uga diarani kolom komposit sing digawe saka tabung baja bunder sing diisi lan ditutupi karo beton. wis dianggep minangka unsur struktural sing nggunakake efektifitas mupangat kanggo saben komponen, kolom jinis iki wis ditliti kanthi intensif dening akeh para insinyur kanggo riset lan pangembangan. Kolom komposit sing digawe saka pipa baja lan beton umume bisa dipérang miturut jinis struktural dadi telung kategori ing ngisor iki yaiku kolom baja pipa sing diisi karo beton, kolom baja pipa ditutupi kolom beton lan pipa baja sing diisi lan ditutupi karo beton.

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Profil Perusahaan

    Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.(ing ngisor iki diarani Honghua) minangka unit konstruksi saka perusahaan Grup, sing duwe rong pabrik pabrikan tambahan-Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd lan Dongguan Hongfa Steel Materials Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan baja abot sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Hongfa minangka basis pangolahan baja ringan kanthi luas 0,11 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan rong basis bisa nganti 0,15 yuta ton.

    Honghua bisa nggawe lan nginstal struktur baja bangunan sing dhuwur banget (kayata bangunan kantor komersial, hotel, perumahan mewah) lan struktur baja bangunan luar angkasa (kayata bandara, pusat pameran lan stadion). Kajaba iku, kita ora mung bisa nggawe lan nginstal struktur baja baja ringan multistory (kayata kabeh jinis pabrik industri, panyimpenan, supermarket), nanging uga bisa nggawe jembatan dalan gedhe baja uga macem-macem jinis tembok tirai lan struktur baja peralatan .

    Informasi Dasar Perusahaan

    Alamat perusahaan Huanan Industrial Park Liaobu Town Dongguan City Provinsi Guangdong
    Tanggal Nggawe Tanggal nyiyapake 13th, Jan, 1998
    Dhaptar bankroll RMB 500.000,00
    Kualifikasi Kualifikasi Kelas Pertama Baja China Konstruksi Sub-Kontrak Khusus Kelas 2
    Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura Kualifikasi Kelas 2 kanggo Desain Spesial kanggo Struktur Baja
    Kapasitas / taun Ton / mon 5500
    Ton / taun 66000
    Turnover bisnis tahunan Rmb 400 saben000.000000
    Lingkup bisnis Pabrik lan instalasi kanggo teknik struktur baja lan rekayasa rak net. Nggawe desain r pabrikan lan instalasi pabrik pabrik 、 gudang logistik buildings bangunan multi-lantai lan gedhong dhuwur building bangunan umum 、 jembatan 、 villa walls tembok tirai lan struktur baja peralatan, lan pabrikan lan adol bahan logam kasebut.

    Kualifikasi

    ● Lisensi bisnis industri lan komersial
    ● Kontrak Profesional Baja Kualifikasi Kelas 2 ● Pabrik Struktur Baja Kualifikasi Kelas 1
    ● Kualifikasi kelas B desain khusus kanggo struktur baja
    ● Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura
    ● ISO9001: Perusahaan Bersertifikat 2008
    ● Sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan kerja
    ● Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan
    ● EN 1090 Perusahaan sing Disertifikasi
    ● Lisensi operasi transportasi dalan
    ● Perusahaan level kualitas, Layanan, Reputasi AAA
    ● Anggota Asosiasi Struktur Logam Konstruksi China
    ● Unit struktur Wilayah Asosiasi Provinsi Guangdong
    ● Lisensi Produksi Keamanan
    ● Sertifikat Kode Organisasi
    ● Unit Integritas Layanan Kualitas China
    ● Lisensi Kesehatan
    ● Sertifikat Impor lan Ekspor
    ● Sertifikat Registrasi Merek Dagang
    ● Sertifikat keamanan geni

    111

    222

    333

    444

    555

    666

    777

    Kita pemasok struktur baja profesional. Yen sampeyan butuh kutipan proyek struktur baja, hubungi kami:

    Kontak Wong: Olay Zou

    Telpon Ponsel: +86 18890254203 utawa +86 13543742564

    Email: honglongsteel@163.com

    Alamat: Taman Industri Huanan, Kota Liaobu, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong Kode Pos: 523406

     

     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita