Struktur baja kanggo perumahan multi-lantai

  • Steel structure for multi-storey residential

Struktur baja kanggo perumahan multi-lantai

Wuhan sentosa mansion Karakteristik Arsitektur: Struktur tubular baja sing diisi beton (28 lantai) • Sistem struktur pigura sing kapenuhan kasusun saka kerangka balok lan kolom sing sawetara teluk diisi karo masonry, beton bertulang, utawa tembok blok.
  • Nomer Model: Struktur baja
  • Aplikasi: Bangunan baja, jembatan stee, peralatan baja, tembok tirai baja
  • Standar: EN, BS, AISI, ASTM
  • Papan Asal: Cina
  • Kelas: Q235B ,, Q355B, Q345C
  • Jeneng: Honghua
  • Ukuran: Minangka syarat pelanggan
  • Paket: Gundhul, bundel, rak, wadhah
  • Istilah perdagangan: Rega FOB, CIF, Eks-pabrik
  • Cara pambayaran: L / C, T / T

Detail Produk

Pambuka Perusahaan

Tag Produk

Wuhan sentosa mansion Karakteristik Arsitektur: Struktur pipa baja beton diisi (28 lantai)

Dumunung ing: No.199, dalan Wansongyuan, Distrik Jianghan, Kota Wuhan

Lingkungan sekitar: Taman Zhongshan, Pusat Pameran lan Pameran Internasional Wuhan, New World Department Store

Lalu lintas: 20 km saka bandara; 3 km adoh saka stasiun sepur;

 

Sistem struktural bingkai sing dikebaki

  • Sistem struktur bingkai sing kapenuhan kasusun saka kerangka balok lan kolom sing sawetara teluk diisi karo masonry, beton bertulang, utawa tembok blok.
  • Dinding infill bisa dadi bagean ndhuwur utawa ngisi pigura.
  • Tembok bisa uga ora nyambung karo formwork.
  • Kaku banget rencana lan kekuwatan tembok supaya ora nyuda balok lan kolom ing sangisore beban horisontal. Asile, kinerja struktural bingkai bakal ditambah.
  • Sajrone gempa bumi, strut kompresi diagonal dibentuk ing kandhungan mula struktur kasebut tumindak kaya Frame Braced tinimbang Frame Moment.
  • Bisa dibangun nganti 30 bangunan lantai.

Sistem tembok geser

  • Yaiku tembok vertikal terus-terusan sing digawe saka tembok beton utawa tembok.
  • Tembok gunting tahan gravitasi lan beban tambahan, lan balok cantilever jero sempit.
  • Umume, dibangun minangka inti bangunan
  • Cocog banget kanggo nyiyapake bangunan sing dhuwur kanthi beton utawa struktur baja sing diperkuat. Iki amarga tembok gunting duwe kekuwatan lan kekuwatan pesawat sing cukup gedhe.
  • Sistem tembok geser cocog kanggo bangunan hotel lan omah ing endi perencanaan ambalan lantai kanthi tembok ngidini tembok terus vertikal.
  • Iki bisa uga dadi insulator akustik lan geni sing apik ing antarane kamar lan apartemen.
  • sistem struktural tembok geser bisa ngirit nganti 35 bangunan strukture.
  • Tembok gunting ora kudu simetris ing rencana, nanging simetri luwih disenengi kanggo ngindhari efek torsi.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Profil Perusahaan

    Guangdong Honghua Construction Co., Ltd.(ing ngisor iki diarani Honghua) minangka unit konstruksi saka perusahaan Grup, sing duwe rong pabrik pabrikan tambahan-Guangdong Huayu Steel Structure Co., Ltd lan Dongguan Hongfa Steel Materials Co., Ltd. Huayu minangka basis pangolahan baja abot sing jembaré 0,15 yuta meter persegi. Hongfa minangka basis pangolahan baja ringan kanthi luas 0,11 yuta meter persegi. Kapasitas produksi tahunan rong basis bisa nganti 0,15 yuta ton.

    Honghua bisa nggawe lan nginstal struktur baja bangunan sing dhuwur banget (kayata bangunan kantor komersial, hotel, perumahan mewah) lan struktur baja bangunan luar angkasa (kayata bandara, pusat pameran lan stadion). Kajaba iku, kita ora mung bisa nggawe lan nginstal struktur baja baja ringan multistory (kayata kabeh jinis pabrik industri, panyimpenan, supermarket), nanging uga bisa nggawe jembatan dalan gedhe baja uga macem-macem jinis tembok tirai lan struktur baja peralatan .

    Informasi Dasar Perusahaan

    Alamat perusahaan Huanan Industrial Park Liaobu Town Dongguan City Provinsi Guangdong
    Tanggal Nggawe Tanggal nyiyapake 13th, Jan, 1998
    Dhaptar bankroll RMB 500.000,00
    Kualifikasi Kualifikasi Kelas Pertama Baja China Konstruksi Sub-Kontrak Khusus Kelas 2
    Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura Kualifikasi Kelas 2 kanggo Desain Spesial kanggo Struktur Baja
    Kapasitas / taun Ton / mon 5500
    Ton / taun 66000
    Turnover bisnis tahunan Rmb 400 saben000.000000
    Lingkup bisnis Pabrik lan instalasi kanggo teknik struktur baja lan rekayasa rak net. Nggawe desain r pabrikan lan instalasi pabrik pabrik 、 gudang logistik buildings bangunan multi-lantai lan gedhong dhuwur building bangunan umum 、 jembatan 、 villa walls tembok tirai lan struktur baja peralatan, lan pabrikan lan adol bahan logam kasebut.

    Kualifikasi

    ● Lisensi bisnis industri lan komersial
    ● Kontrak Profesional Baja Kualifikasi Kelas 2 ● Pabrik Struktur Baja Kualifikasi Kelas 1
    ● Kualifikasi kelas B desain khusus kanggo struktur baja
    ● Kualifikasi S1 kanggo Pabrik Struktur Baja Singapura
    ● ISO9001: Perusahaan Bersertifikat 2008
    ● Sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keamanan kerja
    ● Sertifikasi Sistem Manajemen Lingkungan
    ● EN 1090 Perusahaan sing Disertifikasi
    ● Lisensi operasi transportasi dalan
    ● Perusahaan level kualitas, Layanan, Reputasi AAA
    ● Anggota Asosiasi Struktur Logam Konstruksi China
    ● Unit struktur Wilayah Asosiasi Provinsi Guangdong
    ● Lisensi Produksi Keamanan
    ● Sertifikat Kode Organisasi
    ● Unit Integritas Layanan Kualitas China
    ● Lisensi Kesehatan
    ● Sertifikat Impor lan Ekspor
    ● Sertifikat Registrasi Merek Dagang
    ● Sertifikat keamanan geni

    111

    222

    333

    444

    555

    666

    777

    Kita pemasok struktur baja profesional. Yen sampeyan butuh kutipan proyek struktur baja, hubungi kami:

    Kontak Wong: Olay Zou

    Telpon Ponsel: +86 18890254203 utawa +86 13543742564

    Email: honglongsteel@163.com

    Alamat: Taman Industri Huanan, Kota Liaobu, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong Kode Pos: 523406

     

     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita